(AIK-Presheva Jone)

Angelina Jolit thotë se Bred Pitt plotëson idealin e saj për mashkullin e përkryer. Aktorja, e cila thuhet se do të martohet në një dasmë indiane me Pitt, me të cilin ka gjashtë fëmijë, thotë se në moshën 35 vjeçare, ajo përfundimisht ka gjetur formulën për dashurinë e gjatë dhe të qëndrueshme.

“Duhet të keni të njëjtat qëllime dhe të njëjtat shpresa dhe ëndrra dhe ideale. Kjo është e rëndësishme në çdo lidhje. Unë jam si edhe shumica e njerëzve. Vini në një moment në jetë kur jemi komfort aty ku jeni, por keni pasiguritë tuaja, por tentoni të mos fokusoni në anën e rënies në jetë. Kjo është e vetmja mënyrë për të qenë të qëndrueshëm”, ka thënë aktorja.

SHPËRNDAJE