Portiere i madrilenëve vetëm një ditë para super derbit “el classico” të dytin me rradhë për këtë vitëm në një intervistë deklaroi se ai me bashkëlojtarët e tjerë mezi po presin që nesër ta shofin Mestallan të stërmbushur me bluza të bardha.

“Është e pa mundur ta paramendoj se kam njëmbëdhjet vite që luaj me madridin dhe ende nuk e kam fituar atë titull. Klubi ka shtatëmbëdhjetë vite që nuk e ka fituar,dhe do të bëjmë cmos që ta fitojmë kësaj rradhe,pasi që gjendemi kaq pranë” është përgjigjur Casillas pyetjes rrethë rëndësis së kësaj kupe.

Casillas ka folur edhe për rivalitetin  e klubeve,duke thënë se rivaliteti si mes futbollistëve ashtu edhe mes tifozëve duhet të jetë shembull,për botën mbarë,shpresojmë që të mos ketë nga asnjëri klub të përjashtuar dhe në fush të flaës vetëm futbolli.

 

 

SHPËRNDAJE