Carla Bruni si Lady Gaga, tashmë familjare ndihet më afër popstarit se sa gruaja ish-Presidentit të Francës George Pompidou, Claude, e njohur në Francë për daljen nga protokolli i Eliseo.

Në çdo mënyrë shprehet Carla në një intervistë, “I njoh limitet e mia dhe kjo nuk është një shenjë budallallëku. Disa argumente si ekonomia më shpëtojnë dhe nuk shtirem sikur i njoh, jam më afër me Lady Gaga në këtë drejtim”.

SHPËRNDAJE