ZVICËR: BURRRI  BOTËS E SHKELË 120 Km/h. NËPER MIDIS T’KATUNIT !

Një makinë e policisë zvicerane edhe njëherë gjatë këtij viti kanë arritur të regjistrojnë  një shofer i cili nepër fshat kishte shkelur veturën  e tij 120 km/h. Apo 3-4 here me shume se sa ishte paparaparë në fshatin Augst (BL)

I ndaluari nga polcia kësaj radhe është zviceran i shoqëruar edhe me dy tjerë, me moshë jo me shumë se 19 vjec. Këtij cuni i kane konfiskuar automatikisht lejën i cili vec sa e kishte marrur.  Polcia ka hapur procedurë gjyqësore dhe ai duhet të jep përgjegjësi me një gjobë padyhsi shumë të rëndë që ma kurrë nuk do t’i binte ndërmen jo të kapte volan me dore pos edhe tjetri me i grahe, jo se jo..si dhe do t’i tërheqej e leja  të për disa muajs, tha të dielën policia kantonale e qytetit të Bazelit.

SHPËRNDAJE