Emanuela Guri (Shqiperi) dhe Nora Asani (Kosove) jane dy vajzat  qe shkuan në Manila në emër të  Shqipërrsië  dhe tjetra  për Kosovën për të prezentuur në « Miss Earth 2011 »…Por asnjëra e as tjetra nuk fituan gjë dhe nuk u futun as ne rrethin e ngusht e as ne te gjerin. U kthyen ashtu siq shkuan.

Manila, 4 dhjetor/AIK –Presheva Jonë

Olga Alva nga Ekuadori është bukuroshja e planetiti që i buzëqeshi të merrte kunorën e “Miss Earth 2011”Gara është zhvilluar në Filipin. Fitueset e tjera në këtë kompeticion janë edhe Drielly Bennettone nga Brazili – përcjellësja e parë, Athena Mae Imperial nga Filipine, përcjellësja e dytë, dhe në vendin e tretë Caroline Medina nga Venezuela, raporton Indeksonline. Emanuela Guri (Shqiperi) dhe Nora Asani (Kosove) jane dy vajzat  qe shkuan në Manila në emër të  Shqipërrsië  dhe tjetra  për Kosovën për të prezentuuar në « Miss Earth 2011 »…Por asnjëra e as tjetra nuk fituan gjë dhe nuk u futun as në rrethin e ngusht e as në të gjerin. U kthyen ashtu siq shkuan sespe në manila kishte bukuri pa fund..

SHPËRNDAJE