Nga Mirjetta Ahmeti

Tani me eshte koha e maturantave. Shohim kohe pas kohe  fotografi te shumeta te vajzave dhe djemeve nga qytete te ndryshme  të Kosoves   qe shume here shohim si nje lloje gare nga maturantat se cili po duket më bukurë .

E Agjensia e lajmeve Presheva Jone ju prezenton me nje vajze qe munde te themi lirishte se jo vetem që i bene  konkurrencë maturanteve nga Kosova por munde te hyje ne gare per bukurin e saj me bukuroshet nderkombetare .

Bëhet fjalë për brunen  Eduarda Kelmendi  e cila na vjene nga Lotugllava e Pejes . 

Eduardes i deshirojme suksese ne jetë, shpresojme se në të ardhmen do e shohim ne brendet nderkombetare . 

Shikojeni fotografitë e saj për maturë :

SHPËRNDAJE