“Pokret ya slobodu”:  Shkrimi i Tanjugut lidhur me Lëvizjen e lirisë për keqpërdorimin e emrit tonë

 

Të nderuar,

Në informatën që Tanjug te marrur nga agejnmcia informative “Presheva Jone” e ka emetuar lidhur me “sulmin terrorist në punktin policor në Dobrosin të Bujanocit, është evidente se kjo është vepër e ekstremistëve shqiptare…”

 

 

Ne vazhdim te ketij reagimi thuhet se “Tanjugu në pajtim me informimin profesional mbi |sulmin terrorist, në të cilin është plagosur lehtë një policsi dhe informatën e marrur nga agjencia informative “Presheva jonë”.

 

Agjencioni Tanjug ka  publikuar informatën, ku thuhet se “aksioni është kryer me sukses nga ana e njësitit shqiponja e lirisë,të gardës Skenderbeu nga “Lëvizja për liri”,e cila fton shqiptarët e policisë multietnike të zhveshin uniformën kriminale të Serbisë, derisa sa bashkësia Ndërkombëtare ftohet që sa më parë të vepron…”thuhet në informatë,që është nënshkruar nga drejtoria për media me seli në Bujanoc.

 

Sinqerisht na vjen keq nëse ka ardhur deri te ndonjë mosmarrëveshje  dhe në të ardhmen do të kujdesemi mbi të gjitha detajet dhe me precizitet do të publikojmë çdo titull në gjuhën burimore.

 

 

Desku i Tanjugut

Beograd, korrik 2012.

 

 

Lidhje lajmi,Komunikata e Lëvizjes për liri, ekziston vetëm një Lëvizje për liri, apelojmë te mediat që emrat e terroristëve të grupit  shqiptarë,të mos e përkthejnë emrin zyrtar të organizatës sonë.

SHPËRNDAJE