BDL: URIM ME RASTIN E MUAJIT TË BEKUAR TË RAMAZANIT

BASHKIMI DEMOKRATIK I LUGINËS

www.bdl-psh.info

 

URIM ME RASTIN

 E MUAJIT TË BEKUAR TË RAMAZANIT

 

 

Të  nderuar qytetarë të Luginës së Preshevës, besimtarë  musliman,

Më lejoni  që nemër të  anëtarëve  të Bashkimit Demoklratik të Luginës dhe nemrin tim personal,me rastin e  muajit të shenjtë të Ramazanit, t’ju uroj këtë muaj të madhrishëm,muajin e sacrifices ,devotshmërisë ,solidaritetit dhe paqës.

Uroj nga zemra të  gjithë besimtarët musliman të Luginës së Preshevës që ky muaj,muaji I shenjtë I Ramazanit ,të rrjedh në një atmosferë të qetë dhe të karakterizohet me solidaritet mes njerëzve.

 

URIME!!!!

 

Preshevë                                                   Kryetari I BDL-së,dr.Skender Destani

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

PO ASHTU EDHE NE URIMIN RADHES OVL E UCPMB se URON GJITHE VELLEZRIT DHE MOTRAT MUSLIMANE TE LUGINES SE RPESHEVES MUAJIN E SHENJTE TE RAMAZANIT.

OVL NGA LUGINA E PRESHVES KEKRON NGA QYTETARET E SIDOMOS ATA NE YVCER TE SHFRYTEYOJNE EKT MUAJ SI MIJA UNITETIN DHE SOLIDARITETI ME SKAMNORET…

SHPËRNDAJE