polpreshhhhraincBujanoc, 23 qershor-Shërbimi policore i brigades speciale për luftën anti droge ne bashkëpunim me gjyqin për krim të organizuar në  operacioni e sotm “Therra” kanë demoluar  znjerrjet ballkanik  te trafikut tte droges, duke  konfiskuar fillimisht 16 kilogramë droge (marihuanë) duke arrestuar grupën prej 6 antarëve, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Të arrestuarit jane serbe e shqiptarë:N.A (1971) dhe A. V (1968) nga Tërrnoci i Madh J.J (1988) nga Knjazhevci A.A (1972) , L B (1968) B .S (1969) nga Subotica.

Grupi ne fjale akuzohet për kontrabandim të marihuanës nga janari i vitit 2016 deri me 22 qershor nga Shqipëria nëpërmjet Kosovës.

Policia po ashtu ka gjetur gjatë shitblerjes rreth 6 kilogram marihuanë në villen e tyre  në rrethinën e Suboticës, ndërsa ne shtëpisë të B.S kanë gjetur edhe 8 kg  droge.

Gjatë ketij aksioni policor “Therra” janë konfiskuar gjithsejt 29 kilogram drogë ku janë arrestuar edhe 2 të dyshuar tjere në kryeqytetin serb ne Beograd. Vlera e drogës së gjetur në tregun ilegal kap shifrën prej 22.000 euro.

SHPËRNDAJE