Qani A. nga Bujanoci dyshohet se pas një grindjeje me një bashkëfshatar ne Koncul ka gjujtur me revole dhe ka lënduar rëndë fqiun e vet, shkaku i nje parcele toke. Policia e qytetit te Bujanocit, sias gazetes “Kurir”  ka ngritur vepër penale në Gjykaten e lartë të Vranjës ndaj Qani A (50) nga Bujanoci, për shkak se ai  dyshohet se ka ngre kembe me revole mbi fqiun e tij në Koncul.
Burimet policore njoftojne se i dyshuar ka poseduar revole pa autorizim dhe ka shkaktuar plagë të rënda komshiut te vet. Gjykatësi i anketes ka caktuar 30 dite paraburim per Qani A. Hetimet vazhdojne

SHPËRNDAJE