ketë aksident tragjik trafiku që ndodhi sot në 7:20 pranë fabrikës së ujit mineral dhe të lënegjeve, Heba”, vdekjen kanë gjetur tre shtetas të Maqedonisë nga Tetova që ishin në makinëshoferit Halimi pasagjer Sacir (1963), Sabira Ferati dhe Tahir Etemi, raporton agjencia informative “Presheva Jonë”

 

Bujanoc, 10 nëntor/ AIK-Presheva jonë

 

Kokë më kokë përplaset makinat e pasagjerëve me një kamion  sot në ore e hershme të mëngjesi Bujanoc, në rrugën kryesore Preshevë-Vranjë, nga i cili aksident jetën knaë humbur  tre persona,  ndërsa një person është ende në gjendje të  vështirë dhe një i plagosur lehtë..ka njoftuar agjencia Tanjug.

ketë aksident tragjik trafiku që ndodhi sot në 7:20 pranë fabrikës së ujit mineral dhe të lënegjeve, Heba”, vdekjen kanë gjetur tre shtetas të Maqedonisë nga Tetova që ishin në makinëshoferit Halimi pasagjer Sacir (1963), Sabira Ferati dhe Tahir Etemi, raporton agjencia informative “Presheva Jonë”

Nafisi ishte i plagosur rëndë Ferati, i cili ishte transferuar në Qendrën Shëndetësore në Vranjë, ndërsa shofer kamioni Darko Gjuriç  ka marru plagë të lehta. Siç është raportuar nga mediat lokale, nuk ka konfirmime deh informaicone s esi kishte ardhur deri tek ky aksident tragjik trafiku, ku mjeti italiane “Fiat Bravo“, në të cilën ishin katër pasagjerë në rrugën e duhur për arsye të panjohura kaluan në anën e majtë dhe u përplas direkt me një kamion mallrash në pronësi të kompanisë Max Lagernga makinat e pasagjerëve që mbante targat e Kragujevcit.

Gjykatësi hetues i gjykatës uu Mikoviç Vranjës Vladan stacionit dhe për të kryer hetimin me pjesëtarët e Policisë së Trafikut, Departamenti i Policisë në Vranjë. Ai tha se shkak i mundshëm i aksidentit kalimit të pahijshme dhe të shikimit të varfër nga 30 në 5O metra për shkam, mjkgullës së mëgnjesit.Për shka, ketij aksidenti, trafiku në rrugë rrugë është thyer dhe bëhet përmes rrugëve alternative midis Vranjës dhe Bujanoc.

SHPËRNDAJE