luiiizzBujanoc, 29 shtator  -Dje, porotali Blic ka botuar nje shkrim dhe foto rreth nje shqiptari nga Konculi i Bujanocit ne Kroaci, ku perfolet edhe emri i Faton Osmanit. Agjencia e lajmeve « Presheva Konë » ka kontaktuar te permendurin për të mesuar me shume se per cfare bëhete fjalë aty.

 

Faton Osmani nga Bujanoca duke demantuar «Bilic»-in ka pohuar se shkimi ne fjale jo vetem se eshte tendencioz por në at shkrim “Nuk ka asgje te vertet dhese aty sipas tij «Nuk ka asgje te vertet dhe nuk është foto e imja »

SHPËRNDAJE