Fotografohen per kujtim: Kur ishim dikur kreminister dhe ne muaj t mjaltit në pushtet.. Bllokuesit e liberalizmit te vizave “slikaten” prapa Vlora Dumoshit


Shoqëruesja e udhtimeve e Isës, Vlora Dumoshi paska fol dicka, ne fakt paska skruar dicka ne fb e saj si zamonisht siq po hskrujan editev te fundit 2diplomatet” kosovare”  e ciola apsak  akuzuar deputetët e Kuvendit se po i lënë kosovarët e izoluar. Ajo ka thënë se deputetët po shëtisin nëpër vende të Evropës, e kosovarët s’po mund të dalin jashtë shtetit. Kurse qyteret e flasin te kunderten se mu keta qe po “slikaten” prapa Vlorës kane bllokuar procesin e e liberlazimit te vizave te cilet duket se jane bere “imun” n dja korocupcionit dhe krimit te orghnazuar cka ka ngecuar edhe  integirmet dhe njohjet reja te Kosovës. Sidoqfte mos me qen kjo Vlora ne prishtine e ajo jetart ne Amerika dhe kjo Lind amorina me cka me i mbvujs gazatat, ka thne nje analsit kosvare për agjecine e lajemeve “Presheva jonë”

SHPËRNDAJE