aaaaaaaaNjë blerës i markës Primark ka gjetur një letër që pretendohet se është e një viktime kineze torturash brenda një palë çorapesh.

Shahkiel Akbar shtangu pasi zbuloi letrën pasi kishte blerë një palë çorape pambuku në New Castle të Anglisë. Punonjësi i call center, nga Fenham, u alarmua pasi ia përkthyen letrën në anglisht dhe zbuloi se bëhej fjalë për një thirrje të dëshpëruar për ndihmë.

Sidoqoftë një zëdhënës i Primark tha se ai është vetëm njëri prej disa klientëve të markës që kanë pësuar të njëjtën gjë anembanë vendit, çka sipas tij është një plan i qëllimshëm për të dëmtuar kompaninë.

SHPËRNDAJE