Nese eshte kjo foto nuk e marrur  nga interneti “far russke” atëhere Ermira qe i dha vetes ere te keqe, pse nuk e qet emrin e saj ose para se te dal ne portale (ndshta edhe te prositura) pse nuk e hedhe ne gjyq. Neser, a thua edhe Xhaferi a do t edal me nje fota (cka do mashkull nga interneti) dhe te thte “ky eshte imituesi im” me bukuroshen seksi Ermira..qe nga shume kush kjo afere u itepretua se pa hander hudra, nuk te vjen era..

 

Ermira vete i rikthehet aferes. Shoqet  e këshillojne “a të ka marre malli me dal ne gazeta ?. Ermira, ne ceckaj mecku!..”

Ermira Mehemti duket se i kthehet serish temes se njohur “Biseda erotike e deputes seksi Ermires me Xhaferin.” Megjthse eshte harruar deri dikund. Por, eshte e pakuptueshme pse Ermira i kthet kesaj tema?! A thua aq shume i paska djeg apo ka qejf me dal ne media.

Ok, zine se kjo na qenka vajza që imiton Ermiren në incizim ku disa portale dalin me nje foto te nje vajze te maskuar. Nese eshte kjo foto nuk e marrur  nga interneti “far russke” atëhere Ermira qe i dha vetes ere te keqe, pse nuk e qet emrin e saj ose para se te dal ne portale (ndshta edhe te prositura) pse nuk e hedhe ne gjyq. Ky “zbulim” i vazes ngafotoja e paska emetuar deputeten e “halitshme” Ermiren se ka pas kohen ose kush e din cfare intersash fishen pas, meqe secili dashmire i Ermires do ta keshillonte “mori ti, ne ceckaj mecku”

Ok, zine se kjo ne “foto” na qenka vajza që imiton Ermiren në incizim, Po kush e emetoi Xhaferin?. Apo a ja ka shti ndemend edhe Xhfaerit qe edhe ai nerser ta qesin nje “emitues” te vete qe ta lahet para gruas, fëmjëve apo dashnoreve ?!, ka shkruar agjencia e lajemeev “Presheva Jonë”

Media në Maqedoni kane “siguruar fotografinë”  e vajzës për të cilën thuhet se e ka imituar deputeten e BDI-së, Ermira Mehmeti, te incizimi erotik që u paraqit vitin e kaluar në internet.

Bjonde e bukur dhe atraktive nga Shkupi. Kjo është vajza që përfolet se imiton ish deputeten. Mediat  e pasakn “siguruar fotografinë e saj” përmes njerëzve të afërt të ish deputetes së BDI-së, Ermira Mehmeti. Kurse ata thonë se identitetin e saj e kanë zbuluar përmes një ministri aktual në qeverinë e Maqedonisë.

Edhe pse nuk pretendojmë me qind për qind siguri se kjo bionde është vajza që flet te incizimi, megjithatë të gjithë që e njohin pajtohen se ajo ka aftësi të mëdha për të imituar zërat e të tjerëve. Poashtu thuhet se ka raporte të afërta me qarqe politike, falë të cilave është punësuar në një vend atraktiv pune në një institucion shtetëror, ku rrogat janë të majme. Për shkak të sugjerimeve nga shoqatat gazetareske dhe organizatat për mbrojtjen e të drejtave të njeriut, kemi vendosur që të fshehim fytyrën e vajzës në fjalë, si dhe identitetin e saj.

SHPËRNDAJE