biiiiBujanoc, 19 gusht  -Forcat e përbashkëta të Ushtrisë, MPB-së dhe (Sherbimit Sekret serb)   BIA  serbe në një aksion të përbashkët, në afërsi të Nishit dhe Leskocit, ka arerstuar sot  dy kontrabandistë të emigrantëve, një nga Bujanoci dhe Presheva njfoton ekii i gazetareve te agjencis ese lajmeve “Presheva Jone’ nga Bujonaci. duke ju  treferuar burimeve te Ministrisë së Mbrojtjes dhe US.

Aksioni ne fjale ne arresitmin e ketyre dy personave nga Lugina e Preshves u krye nga forcat e përbashkëta të Ushtrisë së Serbisë dhe Ministrisë së Brendshme, në bashkëpunim me BIA dhe Policisë Departamentet Nishit dhe Leskovcit.

Te dy te arrestuari u kapen ne kembe  duike ju prire një grup prej pesë emigrantëve.D.V (18) u kap në afërsi të Leskocit, kurse tjetri nga Presheva H.A (23), rreth Nish me 25 emigrantë.

SHPËRNDAJE