Pas gjashtë vjetëve, kujtojmë ditën më të dhimbshme, kur u ndave përgjithmonë fizikisht nga ne, Baba i dashur, dhe kalove në jetën e amshuar.

Na mungon shumë. U ndave nga ne, por jo kurrë nga zemrat tona.
Dashuria, butësia, sinqeriteti dhe respekti ishin vlera të çmuara që kishe.
Kujtimi mbetet përherë i freskët për ty.
Pusho i qetë…

SHPËRNDAJE