Preshevë, 5 shtator  -Kryeministrja serb Ana Brnabic tha per TV ALZ se “në këtë moment asgjë nuk konkrete në tavolinë”, kur bëhet fjalë për dialogun ndërmjet Beogradit dhe Prishtinës, trasnmeton agjencia  e lajmeve “Presheva Jonë”

Brnabic  tha se nuk e dinte nëse zgjidhja e Kosovës do të vinte shpejt, sepse ajo varet nga shumë faktorë.

I pyetur nëse demarkacioni me shqiptarët do të thotë se serbët që jetojnë në jug të Ibrit të mbetet në Kosovë, Brnabic tha se ajo nuk e di.

I pyetur për komentet që opozita në Serbi nuk është përfshire në biseimete negociatavew të e Brukselit mbi çështjen e Kosovës dhe se as qytetarët e as Parlamenti nuk e di se çka është duke u negociuar, Brnabic pyeti se “çfarë do të diskutohet me publikun dhe në parlament”?

Ajo i tha ne vazhdim se askush nuk do të vendosë se çfarë do të ndodhë ose do të vijë në zgjidhjen përfundimtare

Duke folur për akuzat për korrupsion dhe ndreqjen e punës për kompaninë e vëllait të saj, ajo tha se ajo nuk ishte e korruptuar dhe se ajo nuk kishte nepotizëm.

“Nuk jam e korruptuar, nuk kam nepotizëm. Vëllai im po bën punën e tij, të cilën ai punoi edhe para se të bëhesha ministër dhe kryeministër “, tha Brnabiç.

Ajo ka shtuar se ai pret që “dikush reagon” dhe se ai pritet prokuroria i përgjigjet akuzave në lidhje me vëllain e saj dhe lidhjen e tij me transaksionet e dyshimta.

SHPËRNDAJE