polciciccPreshevë, 25 maj -Nje një polic në Luginën e Preshevës (nga Bujanca) ka bre vetvrasje, njofton agecia  e lajmeve “Persheva jonë”. Deri tani ende nuk dihet motivet për vetëvrasje e pjestarit të policisë nga Bujanoci, trupi i të cilit është gjetur ditën e shtunë në Vranjë.
Polici 39 vjeçar, siç njoftohet është vetëvarë në shtëpinë e tij në Vranjë. Pas veta ai  ka lënë gruan dhe tre fëmijë.
Deri tani nuk ka ndonje reagim zyrtar nga MUP-i dhe as sindikatës policore. 
 
SHPËRNDAJE