Nëpër fushatat zgjedhorë të ndryshme prej kur merr pjesë, Behgjet Pacolli kishte paralajmruar programe të ndryshme të cilat kryesisht kanë pasur të bëjnë me zhivllimin ekonomik, e të cilat nëse do të implementoheshin, Kosova do të përparonte shpejt. Ndër vite, ne e kemi parë se Republika e Kosovës calon pikërishtë në ato detaje në të cilat ka premtuar intervenim z. Pacolli, por, deri sot nuk iu është dhënë asnjëherë besimi.

Një gjë që ka rënë në sy konstant tek z. Pacolli ka qenë tradhëtia ndaj tij, e njerëzve të cilët pikërishtë i ka ngritur z. Pacolli. Zoti dhe të mirat e Pacollit e kanë dënuar gjithsecilin, kthene kokën prapa dhe shihni. Këtë fat e kishte ditën e djeshme edhe miku i tij i dikurshëm, z. Agim Bahtiri (të cilin dorën në zemër z. Pacolli e kishte paralajmruar disa herë), por edhe znj MIimoza Kusarin. Po të kishin qenë pak më lojal, ata do ta gjenin sot vehten të sigurtë në raundin e parë si kryetarë të komunave.

SHPËRNDAJE