Përfaqësia e Zyrës së Komisionit Evropian sot ka prezantuar projektet e reja të BE-së për përmirësimin e infrastrukturës në disa territroe të  Kosovës. Projektet në vlerë prej 27 milionë euro, pritet të realizohen përmes 18 skemave të infrastrukturës komunale, përmirësojnë shërbimet e ujësjellësit në komunën e Mitrovicës, Zveçanit, Skenderajt dhe Vushtrrisë, si dhe do të përmirësojnë furnizimin me energji në mbarë territorin e Kosovën. Po asut prjketi në fjalë nga BE-ja parashef ndihmë për komunat e reja – si: kamenica, Kllokoti, Ranillugu, Vitia dhe  Gracanica do të kenë ndërtesa të reja moderne.

SHPËRNDAJE