E enjtja ka qenë një ditë e rëndësishme për Partinë Socialiste, së cilës i është bashkuar në Kuvend, Bashkim Fino. Deputeti po kurohej prej disa javësh jashtë vendit. Dhe si zakonisht ai është fotografuar me një puro në goje dhe… një orë që në rastin më të mirë kushton 20 mijë euro.
Fino ka zgjedhur ti bëjë një dhuratë të shtrenjtë vetes, pas daljes nga spitali. Për “burimin” e shpenzimeve për blerjen orës, kujtojmë se jo më larg se tetori i vitit që shkoi, qeveria i akordoi në “ndihmë” prej 5.6 milionë lekë (të vjetra), të cilën, duket deputeti socialist e ka shfrytëzuar me “eficencë”
ora fino
SHPËRNDAJE