Mario Balotelli ka komentuar fitimin e mundshëm të Topit të Artë.

Mario ka bërë një koment interesant, duke thënë që duhet ta vrasë Leo Messin dhe Cristiano Ronaldon.

“Topi i Artë?  Nëse dua ta fitoj atë, fillimisht duhet të vrasë Messin dhe Ronaldon”, deklaroi Balotelli,

“Nuk ka qenë e mjaftueshme ajo që kam bërë në karrierë. është dashur të bëjë më shumë”, shtoi Balo

SHPËRNDAJE