Nënkryetari i AKR-së, Agim Bahtiri ka thënë se ka kaluar koha e komandantëve dhe ka ardhur koha e njerëzve intelektuale e biznesmenëve për ta quar Kosovën përpara.

 

Bahtiri ka thënë në tubimin e kandidatit për kryeministër të koalicionit LDK-AKR, Avdullah Hoti me të rinjtë se Kosova evropiane bëhet me njerëz akademike.

 

“Kemi nevojë për mirëqenie, për zhvillim më të mirë, për një ekonomi ndryshe, për një rrugë evropiane bëhet me njerëz akademikë, jo akademikë të pas luftës. Ka kaluar koha e komandantave, ka ardhur koha e njerëzve intelektualë, njerëzve të biznesit”, ka thënë Bahtiri.

 

SHPËRNDAJE