“Cdo gjë tjetër që është shkruar apo paraqitur në fotogrfai në mediat sebe, janë montazhë dhe popagandë me qëllim të caktuara, të  deskreditimit tim..Nuk janë gjë tjetër më  shumë se sa pjesë e asaj propagande të kohës së  regjimit të Milosheviqit. “, është shprehur avokati i njohur  kosovar Azem Vllasi për agjencinë informative “Presheva Jonë”.”

 

Prishtinë, 28 shtator

Gazeta serbe “Kurir”, ka publikuar disa fotografi të Vllasit, i cili, sipas artikullit, mbrëmjen e së enjtes ka qëndruar në kafenenë “Tre Sheshirat” në Beograd, te”ciolin lajm e dhnaë edhe disa media shqiptare. Sipas “Kurir” Azem Vllasi pasak  kënduar këngën e “Vidovdanit dhe aspka pirë mbi një litër “raki kumbulle” (slivovica)dhe megjithatë ka qëndruar në këmbët e veta…” Madje sièa skesah gazete serbe ai i ka kënduar edhe këngë tjera serbe si dhe ka lënë disa qindra euro bakshishe.

Gjurmëve të ketij lajmi Azem Vllasi ka demantuar  këto shkrime qëllimkqija, të cilat , sipas tij, “nuk janë gjë tjetër më  shumë se sa pjesë e asaj propagande të kohës së  regjimit të Milosheviqit. “, është shprehur avoklati i njohur  kosvarë Azem Vllasi për agjencinë informative “Presheva Jonë”.

Lidhur më shkrimet në fjalë z.Vllasi në vazhdim ka pohuar se “në, fakt unë kam qenë në Beograd me ftesë të një ONG,  të Fondacionit për Paqë për Zgjidhjen Krizave ku kishte pjesamarrës të vendev të ndryshme nga ballkani por edhe  ndërkombëtar.  Dhe pas cdo konference, kemi pasar pauzë apo pushim dhen ju jemi drtejtuar ndolnjë restauranti, p aja vurë vëmendjen,  sepse grupi i pjesëmarrësve na printe dhe kishin orgnaizuar një darkë. Dhe aty, si cdo resataurantë kishte muzikë të cilën as nujke kishimftuar e as nujk diknim gjë. Dhe nuk ishim ne ata që t’i themi ndalne muzikën sd enaj citët vesht, apo mos këndoni këngë boshnjake.  Ata e kishin fitimin vetë, muzikantët bënin punën e vetë e ne bisedonim, konsujltonim rreth konfrencës, ja kjo është krejt  e vërteta e  vizitës sime në Beograd dhe prezencës ime në atë resatuarant.”

Në beograd ishte i ftuar zyrtarisht për konferencë dhe jo në gjymësh as kanagjeq me ba sefa, thotë në vazhdim duke qeshur Azem Vllasi për “Presheva jonë”

Sipas Azem Vllasit “gjitha ato shkrime në mediat serbe gjoja se unë paskam kënduar serbisht, paskam pirë raki rrushi, apo isha i dehur  e paskam lënë para..nuk janë të vërteta, por propagandë..sepse unë isha i vetdijshëm se  jam në Beograd dhe isha ne epiqndër të mediave. Dhe kujdesi im ka qenë maksimal.….”

 

“Cdo gjë tjetër që është shkruar apo fotgrafitë janë montazhë dhe popagandë me qëllim të caktuara, të  deskreditimit tim.. Nuk janë gjë tjetër më  shumë se sa pjesë e asaj propagande të kohës së  regjimit të Milosheviqit. “, është shprehur avokati i njohur  kosvar Azem Vllasi për agjencinë informative “Presheva Jonë”.”

 

SHPËRNDAJE