Shefi i Grupit Parlamentar të LDK’së, Avdullah Hoti, ka thënë se vendi po hyn në krizë të thellë pas ndërtimit të Qeverisë së re përmes kontrabandimit të deputetëve e me miratim të Beogradit.

“Po kthehet ndikimi i plotë i Beogradit në Kosovë”, ka thënë Hoti, në seancën e Parlamentit.

Hoti ka thënë se për vrasjet e pasluftës duhet të japë përgjigje kjo Qeveri.

Ai ka thënë se organet e drejtësisë vazhdojnë të jenë të kapura.

Hoti ka bërë thirrje për rrëzimin e Qeverisë dhe shpalljen e zgjedhjeve të jashtëzakonshme.

 

SHPËRNDAJE