“Avatar 2” ka tejkaluar 1.5 milionë dollar dhe ka bërë histori. Ai konsiderohet si filmi i preferuar i njerëzve dhe hyn në listën e filmave më të parë të të gjitha kohërave në kinematë botërore.

Filmi hyri në Top 10 të filmave më të suksesshëm komercial të të gjitha kohërave, duke justifikuar besimin që Disney i dha Cameron-it, me koston e lartë të prodhimit që ishte diskutuar disa herë. Tani, Avatar jo vetëm që është bërë fitimprurës, por po thyen rekordet njëri pas tjetrit.

SHPËRNDAJE