Nënkryetarja e Kuvendit të Kosovës, Arbërie Nagavci, ka thënë se me kërkesën e dorëzuar në Gjykatën Kushtetuese, duan që në Kosovë të mos veprohet siç e parasheh Kushtetuta e Serbisë.

“Shkresa jonë për Gjykatën Kushtetuese, me anë të argumenteve juridike, kërkon që në Kosovë të mos veprohet ashtu si e parasheh Kushtetuta e Serbisë, pra si një rrugë që nuk duhet ndjekur, sepse pikërisht këtë po bën Hashim Thaçi dhe LDK. Po veprojnë sipas normave kushtetuese të Serbisë dhe po anashkalojnë nenit 82 të Kushtetutës së Republikës së Kosovës”, është shprehur Nagavci përmes Facebook’ut.

SHPËRNDAJE