Burimet kanë bërë të ditur se është arrestuar i dyshuari për plagosjen e avokatit Azem Vllasi. Siç mëson media, i dyshuari është Murat Jashari, vëllai i ish-komantantit të UÇK-së, Ismet Jashari, i njohur si “Kumanova”.

Zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Baki Kelani në një konferencë ka dhënë detaje lidhur me plagosjen e avokatit Azem Vllasi.

“Policia me një intensitet ka ndërmarr një varg veprimesh operative hetimore. Në bashkëpunim të ngushtë me AKI-në ka arrit të bëjë lokalizimin e personave të dyshuar”.

“Është arrit që arrestohen dy persona M.J i lindur më 1956 dhe A.LL i lindur më 1964 dyshohet se është pjesëmarrës në këtë rast”, ka thënë Kelani.

Ai ka thënë se policia ka sekuestruar revolen që është përdorur në rast bashkë me një shurdhues..

“Njësit policore pas ekzaminimit të vendit të ngjarjes, kanë bërë edhe bastisje në disa lokacione të ndryshme”, ka thënë ai.

Kelani ka thënë se nuk bëhet fjalë për ndonjë çëshjte që lidhet me detyrën e viktimës.

SHPËRNDAJE