Image result for Aleksandru Vučiću Bratislavu GašićuKurshevc, 8 shtator -Policia arrestoi dy femra (nanë e bijë) për kërcënimin rrjetin social Facebook Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq dhe drejtorin e Agjencisë së Sigurisë së Informacionit, Bratislav Gasic, njofotn agjencia e lajemeve “Presheva Jonë” duke ju referuar burikmeve te mediave serbe.

Bëhet fjalë për D.M, i cili është 40 vjeç dhe vajza e saj M.A, 22 vjeç, nga Jasika, pranë Krushevcit.

Sipas RTV Krushevc, ata u arrestuan në dyshimin e arsyeshëm se ka kryer veprën penale të rrezikimi i sigurisë së nenit 138 të Kodit Penal, si dhe krimin e persekutimit sipas nenit 138a.

Për shkak të mbështetjes gjatë arrestimit, të akuzuarit për krimin e sulmit mbi një oficer i autorizuar sipas nenit 323 të Kodit Penal të Republikës së Serbisë.

Policia Kruševačka ka vepruar në bazë të një urdhër të Prokurorisë Publike Komunale në Krushevac, dhe Zyra e Krimit të Lartë Teknologjisë në Beograd.

SHPËRNDAJE