Presheve, 22 gusht -Seanca e konvokuar sot nga kryetari i Kuvendit Komunal Sami Salihu, ashut siq ishte pritur ka dështuar në mungesë të koourumit. be baze te rregullores dhe ligjit për pushtetin lokal, pas tre muaj në mos mbajte të seancës, ky akt shkapederdhe pushtetin komunal të koalicionit qeverisës PVD, BDL, UDSH, Grupi PDSH në krye me Ardita Sinanin e Riza halimit duke hapur  rrugë për zgjedhje të parakohëshme në Komunën e Preshevës, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jone”.

Komunën e Preshevës e presin  masat e përkohëshme me një pushtet të ri teknik (tranzicion) deri ne zgjedhjet e parakohëshme pas dy muajsh.

Do perkujtuar se më 10 mars 2017 Ardita Sinani (PVD) është zgjedhur kryetare e Komunës pasi PVD ka larguar partnerin “besnik” per qeverisësse yt eperbahskety me  APN dhe ka formuar koalicion të ri me subjektet BDL, UDSH, dhe Grupin e ndarë nga PDSH.

Thene shkurt Ardita “hillari clinton” e Riza Halimit (PVD) si erdhi ashtu shkoi. “Svaka cuda tri dana”. Presheva mbetet pa qeveri

SHPËRNDAJE