(AIK-Presheva Jone)


Angelina Jolie raportohet se është duke dashur të adoptojë edhe fëmijën e katërt.

Aktorja e filmit “The Tourist”, dëshiron të gjejë vend në shtëpinë e saj dhe të partnerit Brad Pitt edhe për fëmijën e katërt të quajtur Leah, që humbi të gjithë familjen në tërmetin që tronditi Haitin në vitin 2010.

Angelina, e cila tashmë ka tre fëmijë të adoptuar: Maddox, 9 vjeç, Pax, 7 vjeç, and Zahara, gjashtëvjeçare, dhe fëmijët natyral Shiloh, 4 vjç dhe binjakët dyvjeçarë Knox dhe Vivienne, për të parën herë e kishte takuar fëmijën në shkurt të vitit 2010, një muaj pas katastrofës natyrore.

SHPËRNDAJE