obaaaPresidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Barack Obama  ka uruar dërguar Kosoven me rastin e festës së Fitër Bajramit. Edhe pse pak me vonese, pas tri ditesh, megjithate eshte mirepritur ky urim nga miku ynë amerikan.

 

Kete vonese agjencia e lajmeve “Presheva jone” e justifikon se duket Amerika i fut me nje thes kosovret dhe arbet, sepse per arabet dje ishte Bajram e jo para tri dite (5 korrik) ne Kosove, ose Thaqi e ka harruar ne fjoke urimin apo posta u vonua per shkak Bajramit?!

Sidoqofte, presidenti i SHBA-së, Barack Obama, i ka dërguar  Kosove mes tjerash thuhet “Në emrin e popullit amerikan, si dhe në emrin e Michelle dhe në emrin tim, ju përcjell urimet e mia për ju dhe për qytetarët e vendit tuaj me rastin e kremtimit të festës së Fitër Bajramit.

Ramazani është një kohë kur myslimanët anembanë botës – duke përfshirë komunitetin dinamik të myslimanëve amerikanë – mblidhen së bashku në një akt përkushtimi, dashurie dhe vullneti të mirë…”

SHPËRNDAJE