Preshevë, 17 tetor -Dikur ishin partnere te “besuesme”  ne koalicion. Por pasi e rrëzuan Ragmi Mustafen e Zhuinices (PDSH) PVD ja futi nderskomsa edhe ApN-së se Shqiprim Arifit (pasi Ardita, permes ekserit Riza Halimi) ja ozurpo postin e krytarrllekut) keto dy parti ne Presheve jane te leqitura dhe kshyren si uki e dhija..

Por, sot ambasadori i Britanisë së Madhe në Beograd, Denis Keef ka arritur t’i “bashkon” për dy minuta sa per një syret kokat (PVD-APN) lakmitaret e pushtetit.

 

Nga ky takim ne Beogrda me  “Miqtë e Serbise së Jugut”  ambasadoret kane shprheur shqtesime te ytre për pdisminiminimin, papuneisne dhe eskodin e amdhe te te rinjeve nga Lufian e Preshevës,  për shkaqt e dijne mir lideret e Preshevës.

 

SHPËRNDAJE