Alvesh thotë se ka ardhur  koha që ai të vlerësohet ashtu sic e meriton te Barca dhe këtë don ta vërtetoj me kontratën e re.
 
“Unë edhe nëse nuk e vazhdoj kontratën time me Barcën do ta bëjë maximumin për këtë skuadër që të shkruaj emrin tim diku në historin e këtij klubi” ka thënë Dani
“E mirëpres kontratën e re,por nëse ajo nuk vjen reale atëherë jam i gatshëm ti thëm lamtumirë dhe me vete të marrë kujtimet e bukura gjatë këtyre viteve në këtë klub” ka përfunduar braziliani
SHPËRNDAJE