Kur flasim për inovacione apo gjëra inovative, zakonisht ato vijnë nga vendet e zhvilluara dhe janë të qasëshme së pari për qytetarët e atyre vendeve, e pastaj të vijë tek ne.

Në rastin konkret, kur po flasim për “AlpiGroup”, kemi të bëjmë me të vërtetë me një investim serioz, që është në finalizim e sipër, e ku është ndërtuar një fabrikë tejet moderne, me standarde absolutisht evropiane, si për nga ana e ofrimit të kushteve të punës për puntorë, poashtu edhe për produktin final, e i cili është radiatorë të fjalës së fundit të teknologjisë.

Së fundi, kompania “AlpiGroup” ka lanësuar edhe web-site e tyre, i cili është i teknologjisë world wide e që do t’ju impresionojë që në fillim, me përkushtimin dhe elegancën me të cilën është punuar në të.


Ju ftojmë ta shfletoni, në ndërkohë në ditët në vazhdim do të ju ofrojmë edhe informacione shtesë, e të detajuara në lidhje me prodhimet e “AlpiGroup”.

SHPËRNDAJE