Traineri iMilanos ka deklaruar se skuadra e tij me cdo kusht kërkon ta mposhti Palermon në mënyrë që ta vazhdoj rrugën drejt kreut.

“Duhet ta mposhtim Palermon në mënyrë që ta justifikojmë sadopak atë barasim 1:1 kundër barit në shtëpi” ka thënë Massimo Allegri.

“Ne në këto momente në aspektin moral dhe asaj pike avantazhi jemi favorit për titull dhe nuk do tia lëmë rastit këtë avantazh por do ta shfrytëzojmë deri në fund.

SHPËRNDAJE