Lajmi bëhet i ditur nga Site Intelligence, një grup sigurie, monitorues i internetit në SHBA.

Përmes një deklarate në internet grupi terrorist Al Kaida ka konfirmuar vdekjen e Osama bin Ladenit, kreut të kësaj organizate. Deklarata është publikuar në forumet e xhihadistëve.

“Gjaku i tij nuk do të shkojë dëm por do të vazhdojë të godasë amerikanët dhe aleatët e tyre”, thuhet në komunikatën xhihadiste.

Lajmi bëhet i ditur nga Site Intelligence, një grup sigurie, monitorues i internetit në SHBA.

SHPËRNDAJE