Njoftim

Me kënaqësi dua të ju njoftojmë juve qytetarë të Komunës së Preshevës, që në pjesën e fundit të viti 2017 të spektakëlit më të madh të humorit në Shqipëri “PORTOKALLI”, do të keni mundësi të ndiqni edhe dy pjesmarrës nga qyteti i Preshevës. Pjesmarrës në këtë spektakël do të jenë: Behar Limani dhe Bylent Bilalli. Për përgaditjen e këtij audicioni (prov) u përkujdesën: z.Gjelbrim Eminit, Artan Ibishit, Valon Nuhiut, Gani Veselit, si dhe regjisori z.Tomor Misinit. Një faleminderim i veçant shkon për z.Driton Sahiti i cili na mundësoj pjesmarrjen në televizionin Top-Chanel. Faleminderim të veçant do ti dedikohet Komunës së Preshevës, për sigurimin e mjeteve financiare.

Ju Falemderit

SHPËRNDAJE