aksiddBujanoc gusht -Sot ne oret e mesdites ka ndodhur nje aksident i rende ne Lluçan (BU) ku  nje  person ka pësuar lendime te renda, kruse tre tjerwe pak me t elkehta, njfotn agjencia  elajemeve “Preheva jonë”

Në aksidentin që ka ndodhur në një rrugë lokale që kalon nëpërmes fshatit duke u përplasur dy automjete  “Golf” (BU) dhe Opel Ascona (VR) me vete me plote udhëtarë. Njera nga t elenduarit as vranjas se ka pranuar ehste dergur urgjent ner nish

 

Ngasesi i makines “Golf” duke tt ejet efjator , cka kunder tij  eshte nfritur kallëzim penale nga Prokurorinë Themelore Publike në Vranjë, për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale të krimeve të rënda kundër sigurisë së trafikut publik.

SHPËRNDAJE