Muajin e ardhshëm ajo bëhet 30 vjeçe dhe ju nuk do ta besonit këtë fakt nëse thjesht do të shikonit trupin e modeles venezueljane Aida Yespica. Ylli i botës së televizionit është parë në Sardenja të kalojë kohën e pushimeve sëbashku me djalin dhe motrën në fundjavën që kaloi. Aida ka patur se çfarë të tregojë pasi format e saja dhe të pasmet mbeten mjaft tërheqëse..hmmm wauuuu….VAZHDON përmes LIKE...[wp-like-locker]Aida Yespica ngre temperaturat


[/wp-like-locker] Për cka Like ?…thjesht për mbrojtjen e  fëmijëve nga fotot, që nuk i takojnë  moshës (-18+)  së tyre.

Ju falemnderit për mirëkuptim !

REDAKSIA

SHPËRNDAJE