Gjatë një deklarate për Corriere dello Sport, Pierpaolo Triulzi, agjenti i Cavanit, siguroi tifozët napoletan se vullneti i futbollistit është që të qëndrojë te Napoli dhe për këtë arsye do të respektojë kontratën që e lidh me Napolin deri në vitin 2017.

Përfaqësuesi i uruguajanit bëri të ditur se zgjedhja është definitive dhe klauzola prej 60 milion eurosh ishte një mënyrë e klubit për të blindu

SHPËRNDAJE