L’image contient peut-être : texteLausanne, 14 mars  -Shqiptaret ne Perendim dite e sa vie po e deshmojne veten jo vetem se jane shembull te integrimeve, por edhe si intelektual deh biznismen te suksesshem. E, njëri nga ta është edhe Agim Demiri nga Presheva (Sefer) ekonomist dhe biznesmen, njeherit spacialist i ceshtjeve per sigurime ne kompanite, financave-kredive dhe ndertimeve banosore me seli në Lausanne, njofton agjencia e lajmeve “Presheva jonë”

Mërgimtarët tanë në perendim sot nuk janë më si dikur sharragjinj të Esad Mekulit në Beograd. Se ata janë integruar mirë në Zvicër dhe vendet tjera te BE-së  (Gjermani,  Austri, Belgjikë, Itali) deri në SHBA, cka dëshmon jo vetëm gjuha e tyre që flasin mirë, por edhe postet dhe detyrat e tyre qe ushtrojne, cka ju ka besuar shtetet e ketyre vendeve oksidentale, si patron firmash në biznese të suksesshme, bankierë, akritektë, mjekë, ingjinierë, avokatë e amdje edhe prokuror, police e oficere ushtarak, ekspert të lëmive të larmishme si dhe një numë ri madh i studentëve të profileve të ndryshme…

 

Agim Demiri: Behuni prinder te mire, mos hezitoni të siguroni veten dhe femijet e juaj, te aplikoni për kredinë tuaj që tani, kurre nuk eshte vonë!

“Rachat Credit” dhe  Day Conseils jane  kompanitë kryesore kreditore në sektorin e shërbimeve financiare dhe bankare në Lasuanne të Zvicrës. Ato ofrojne me shërbimet e saj për klientët në të gjithë Zvicrën dhe ofron këshilla 24h / 24 mbi të gjitha çështjet financiare. Ju jeni duke kërkuar ndonjë kredi për një projekt personal ose për një projekt biznesi? Plotësoni formularin tonë duke ndjekur këtë link (Vous recherchez un crédit pour un projet personnel ou alors pour un projet d’entreprise ? Remplissez notre formulaire en suivant ce lien )

http://www.day-conseils.ch/

“Une fillimisht falenderoj nga zemra mediumin tuj “Presheva jonë” si nje agjenci e vetme shqiptare në Luginen e Preshevës e cila na mban gjalle nevete ketu ne Zvicer, perendim me informacione jo vetem nga vendlindja por edhe nga mjedise tona te banuara me shqiptare si dhe zhvillime tek ne në Zvicer dhe vendet tjera boterore. Meqe jam nga Kosova Lindore, diten e nisi duke lexuar web saitin e agjencise se lajmeve “Presheva Jonë”. Kur e lexoj ket titull, me duket vetja se jam ne Preshevë, siqerisht ju them.  Ate e loxoj me endje, me kafen e pare te mëngjesit.. “Presheva Jonë” ma ndreq diten me lajme te mira dhe te shpejta..Por nganjehere edhe ma prishe diten, me lajme per sende te kqija cfare po ndodhin tek ne e dner ne me politikaj serbe shqiptare ne Lugine e gjetiu te cilat kane harruar qytetaret tane…” thote ne fillim te bisedes biznesmeni dhe afristi Agim Demri nga fshati Sefer i Presheves i cili jeton dhe vepron me vite te tera ne Lausanne te Zvcres i cili perfaqeson “Rachat Credit” dhe  Day Conseils  kompani këto kredish, sgurimesh dhe ndertimi banosre.

 

Day Conseils është një furnizues zviceran i kontrolluar dhe i çertifikuar me licencë kantonale për broker kredie. Ndjehen të lirë të aplikoni në internet. Ne kemi vënë gjithë përvojën tonë në shërbimin tuaj për të gjetur kredinë që ju nevojitet!
Ne jemi të specializuar në aplikimet e kredisë për individët, si dhe për bizneset. Ne përkryer i zotëron procedurat administrative dhe ne ju shoqërojmë nga A në Z për aplikimin tuaj të kreditit.

Aucun texte alternatif disponible.

“Rachat Credit” dhe  Day Conseils është një nga kompanitë kryesore kreditore në sektorin e shërbimeve financiare dhe bankare. Ajo ofron shërbimet e saj për klientët në të gjithë Zvicrën dhe ofron këshilla 24h / 24 mbi të gjitha çështjet financiare.

Ne ofrojmë vetëm kredi të përgjegjshme që kurrë nuk tejkalojnë kapacitetin tuaj aktual të ripagimit. Këshilla është edhe thirrja jonë në Ditën e Kundërshtimit! Kredia është 100% specialiteti ynë. Ne kemi marrë më shumë se 5000 kredi për klientët tanë që nga lindja e kompanisë sonë. Ne e studiojmë projektin tuaj deri në detajin më të vogël në mënyrë që çdo gjë të shkojë mirë.

Në këte bisede me biznismenin  shqiptaro-zviceran, me origjine nga Lugina e  Preshevës per dallim nga disa mergimtare ky thote se  ka zgjedhur biznesin dhe ekonomine politiken ju ka lene atyre qe kane kohe..” ka thënë Agim Demiri, biznesmen dhe specialiste per sigurime me selin ne Lausanne. Ai thote se jo vetme shiptare por edhe shume pjetare t ekomiunietve tjera me rezidence ne Lauzsanne dhe Zvcer jane klinete te tij dhe interesimi i tyre ehste i madh te sigruohen, apo te marrin kredi, apo imobilie e banesa si dhe lokale tjera per strehim apo biznes.

 

Biznesmeni nga Presheva ne Lasanne Agim Demiri: Japim kredi deri ne 200.000 mije franga

Avec Day Conseils, vous pouvez choisir le montant de votre crédit librement, de CHF 3’000.- à CHF 250’000.-, nous vous proposons aussi une durée de remboursement librement adaptable à votre budget et à vos envies, allant de 6 à 84 mensualités.

Me Day Conseils ju mund të zgjidhni lirimin tuaj të lirë nga CHF 3’000.- në CHF 250’000.-, ne gjithashtu ju ofrojmë një periudhë shlyerje të lirshme për buxhetin tuaj dhe dëshirat tuaja, duke filluar nga 6 në 84 këste mujore.

z.Demiri eshte nga nje fshat i karadakut- Sefer, fshat ky me i madh i Lugines se Preshevës i cili pas mbarimit te shkollimit  ai vazhdoi studimet posdiplomike ne fushën e biznesit në Zvicër. Agim Demiri vjen ga nje familje humaniste dhe biznismen i njohur rradhitet nder biznesmenet e njohur ne Lausanne te Zvicres.

Sidoqftë “Rachat Credit” dhe  Day Conseils  përcakton standardet vazhdimisht të reja në kushtet e shërbimit dhe këshilla për klientët, grupi gjithashtu është zgjeruar misionin e tij dhe zhvillimin e zgjidhjeve inteligjente që i përshtaten nevojave në ndryshim të konsumatorit.

SHPËRNDAJE