Kryetari i Mitrovicës dhe kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar komune, Agim Bahtiri, sonte mbajti tubim me banorët e Koshtovës, ku tha se jehona e fitores së tij sonte erdhi nga ky fshat.

 

Postimi i Agim Bahtirit:

 

Jehona e fitores sonë sonte erdhi nga I Kushtova. Përkrahja që na dha Koshtova është shumë e fuqishme dhe e sinqertë, kjo është forcë e motiv për neve. Bashkë Qeverisim LVV144 | AB +4

 

SHPËRNDAJE