Sipas mediave shtetërore, mësohet se aeroporti do të ndërtohet 4, 436 metra mbi nivelin e detit në qytetin Nagqu. Sipas të gjitha matjeve dhe verifikimeve, vihet re se kjo vepër është rreth 100 metra më lartë se aeroporti aktual më i lartë në botë në qytetin Qamdo, në një pjesë tjetër të rajonit malor.

SHPËRNDAJE