Gjate qendrimit te tij ne Viene, presidenti i FFK-se, z. Agim Ademi po takohet me figura te rendesishme te futbollit, me te cilet po diskuton per zhvillimin e futbollit ne vend. Se fundi ai u takua edhe me dy legjenda te futbollit sic jane Davor Shuker dhe Dejan Saviçeviq.

Ja postimi i z. Ademi:

Me dy legjendat e futbollit të Ballkanit, Davor Shuker, anëtar i KE të UEFA-s dhe Dejan Saviçeviq, anëtar i Këshillit të FIFA-s, gjatë Kongresit të 46-të të UEFA-s në Vjenë.

Diskutuam mundësitë e bashkëpunimit rajonal dhe rritjen e mëtejshme të futbollit në vendet tona.

#BashkëPërFutbollin

SHPËRNDAJE