Sipas njё sondazhi tё bёrё kёngёtarja Adele ka qёndruar nё majat e hit-paradave pёr 16 javё rresht me albumin e saj ‘21’.

Pavarёsisht karrierёs sё shkurtёr tё saj ajo ka mundur edhe shifrat e industrive mё tё qёndrueshme Simon Cowell, Jay-Z dhe Damon Albarn.

Lista e sondazhit konsistonte nё industrinё e personazheve (kёngёtarёve) dhe ekipit mbrapa suksesit tё artistёve. Adele ka qёnё mё e votuara duke qёnё numri 1 nё 15 shtete dhe duke shitur gjashtё milion kopje tё albumit tё saj ‘21’ nё njё kohё kur shitjet e albumeve kanё pёsuar rёnie.

Richard Russell ka thёnё pёr Adelen: “ I gjithё mesazhi i saj ёshtё vetёm muzika. Nuk ka efekte zbukurimi apo joshje seksualiteti, qё shumё kёngёtare sot e pёrdorin pёr tё fituar famёn.”

SHPËRNDAJE