Bossi i Cheleat,rusi Roman Abramovic ka formuar listën e futbollistëve të cilët do të tentoj ti sjell në Londër gjatë këtij afati kalimtar,në mesin e të cilëve janë edhe Tevez e Kaka.

Në fakt ne jemi në bisedime për të sjell Luakakun dhe Kevin,ndërkohë që jemi shum afër brazilianit Neymar,mësohet të jenë shprehur burime të afërta me Chelean.

Dy objektivat tjera janë Van Der ëiel dhe Vukusic,për të cilët po bëhet përpjekje për tu sjellë në Londër.

Megjithëatë Abramovic nuk dëshiron ti dështojnë 58 mln funtat e shpenzuara për Torresin dhe për këtë arsye do ta bëjë atë të ndihet më komod duke ja sjell dy super yje tjerë si Kaka dhe Tevez,raportojnë mediat angleze.

SHPËRNDAJE