200 mln funte për Cristiano Ronaldon,kjo është oferta e rradhës e cila mendohet se do ta joshë Real Madridin,megjithëse e vështirë do të jetë ai të largohet nga klubi mbretërorë.

Bossët e Manchester Cityt po përgatisin ofertën më të madhe në historin e transferimeve botërore e cila do të jetë e vështirë të refuzohet raportojnë mediat nga Manchesteri.
Megjithëatë do të jetë shumë e vështirë që ky transferim të realizohet edhe pse ronaldo në City do të përfitoj 7 mln më shumë se në Madrit,pra plot 17 mln të funta.
Real Madrid kur e ka nënshkruar kontratën me Ronaldon e ka vënë klauzolën,kush e do Ronaldon,le ti bëjë gati 1.000.000.000 funta dhe ai e zhvesh dresën e Real Madridit.

SHPËRNDAJE