Per shqiptaret, gjithmone simbol i krenarise ne sport kane qene jo rastesisht sportet luftarake, aty ku potenciali ka qene me i madhe. Mjafton te kujtojme legjendat e sporteve luftarake shqiptare ndere vite qe na kane bere krenare si Enver Idrizi, Luan Krasniqi, Aziz Salihu, te cilet dikur sy patrembur shembnin gjithcka qe ju dilte perpara, ne ring.

Se fundi, kur ne kete fushe ka filluar te zbehet paraqitja e shqiptareve, ne skene po pergatitet te dale Antoni, nje djalosh i ri, i nje familjeje patriotike qe jetojne ne Kroaci, por qe asnjehere nuk e kane harruar atdheun e tyre, perkundrazi, ne vitet me te veshtira i jane vene ne sherbim me gjithe qenien e tyre.

Antoni eshte vetem 18 vjec dhe eshte i orientuar ne Kick-Box ku po korr suksese te panumerta, qe pritet qe shume shpejt te shperthej ne ringjet me te fuqishme te kesaj kategorie.

Antoni eshte djali i Adnan, nje patriot i cili ka marre pjese si ne luften e Kroacise ashtu edhe te Kosoves, ku pastaj, pas luftes merret me biznese ne Kroaci dhe eshte shume i suksesshem.

SHPËRNDAJE